Ael M. slash

Szombat, 2024-06-15, 2:41 AM

Üdvözöllek Vendég | RSS | Nyitólap | Beleolvasok a frissbe! | |

Trevor 15.


- Maga őrült! Őrűűűűűlt! Soha nem veszem fel, inkább meghalok!

- Dehogy halsz, vedd fel és tűnés a dolgodra! Reggelizz, és délutánra ragyogjon nekem minden, megérteted?- Karl  le sem tudta venni a tekintetét, a hosszú combokról, és a halovány, bársonyosan finom bőrről. A kiálló csípőcsontról, és arról az édes farkincáról. De szívesen végigfogdosta volna, mindenhol!

De megígérte, hogy nem kezdeményez, a szavát pedig betartja!

Max akarata ellenére, beleremegett a terepszemlébe, szinte égett ott a bőre, ahol Karl szemei jártak. A férfi ölében ült, és érezte, a feneke alatt, a főnöke, egyre keményebbé válik a lába között! Te jó Isten! Fel akart ugrani, de Karl nem hagyta. Ám mindenképpen szabadulni akart ebből a helyzetből, ugyanis attól tartott, hogy nemsokára merevedése lesz neki is, ha még egy- két percig ebben a helyzetben marad.

Veled is megtörténhet!

 

Alig hittem el, hogy velem is megtörténhet. Eddig szinte mindig bosszankodtam, ha ilyesmit hallottam. Kipróbálná férfival is! Csak közös maszti, de ő heteró! A fórumok is nyüzsögnek az efféle vágyaktól, és én nem tartom normális dolognak. Hát mi vihet rá egy igazi férfit arra, hogy saját nemével próbálja ki?

A divat? A kíváncsiság? Mert azt hallotta másoktól, hogy az milyen jó?

Döbbentem figyeltem az egyre terjedő új nézeteket és bevallom, berzenkedtem miatta eleget. Biztos voltam benne, hogy kizárólag direkt mehet az ember az efféle kaland elé. De rá kellett döbbennem, hogy nem így van!

Jön az mint a szélvihar, és elsöpör mindent, amiben eddig szilárdan hittél. Legalábbis elég sokat.

Most elmesélem nektek, hogy a berzenkedésem, és a szilárdnak hitt elveim ellenére nekem, hogyan esett meg az első kalandom egy férfival!
Sexy Guys Comments and Graphics for MySpace, Tagged, Facebook


Trevor 11.

A Trevor blogregényben itt.:http://homoerotikusblogregeny.blogspot.com/

És azok a kurva kitételek! Kötelező Karlnál laknia, minden személyes kívánságát, teljesítenie kell! A munka, huszonnégy órás elfoglaltságot jelent, nincs behatárolva, akkor kell ugrania, amikor az átkozott főnöke csettint. És még ehhez hasonló lealacsonyító, béklyóba verő pontok!

- Akkor is utállak, a mocskos buzi barátoddal együtt! Téged is megdugott igaz, tudom ám hogy biszex vagy! Szereted a méretes farkakat, nem igaz?
Trevor 10.


Hagyjon, hallja engedjen el!

- Elengedlek, de valamit jegyezz meg jól! Ha meg hallom, hogy feleslegesen gondot okozol Trevnek a gyerekes hisztiddel, vagy, ha még egyszer megütsz, akkor elkaplak és megbaszom ezt a nagyon édes, kicsi, feszes seggedet! -Karl szemei szikrákat szórtak, és Max biztos volt benne, hogy nem viccel a férfi. Karl, hogy nyomatékot adjon a szavainak, lenyúlt és erősen belemarkolt ama édes fenékbe, amitől Max megugrott akár egy riadt őzike, és olyan picire húzta magát össze amekkorára csak tudta.Trevor 9.


Az ölelés szorító volt, és éhes, a két csípő vadul és ritmikusan, körözött egymáson. Dom lenyúlt, Trevor feszes fenekéhez, és két kézzel rántotta még közelebb az ágyékához. Ettől persze mindketten felhördültek és még izzóbb lett a testek játéka. A két álló fallosz összepréselődött, a körözés egyre intenzívebb lett. A csók egy kis időre sem szakadt meg, a nyelvükkel folyamatosan össze voltak kapcsolódva.TREVOR 8


Karl a nyakát tapogatta még percekig és levegőt is alig kapott, miután Dominic, elment. Tudta, hogy sikerült felbosszantania a férfit és tisztában volt vele, hogy beleültette a bogarat a fülébe. És valóban. Trev nem fog vele maradni, hiszen szüksége van a kefélésre. Muszáj, dugnia, ugyanúgy, ahogy kapni is szeret!

 

Maximilian, már alig várta, hogy felszálljon a gép. A vállát nyomta a sporttáska, pedig alig volt valami kevéske holmija. Pár nadrág, kevés póló, két ing, és fehérnemű. Nem szeretett öltözködni. Minek?

Nem adta le a csomagját, ahogy a többi utas, csak karba öltött kézzel várt, és örült, hogy végre maga mögött tudhatja ezt az átkozott várost, és a kollégiumot, ahol annyi megaláztatásban volt része. Nem mintha máshol jobb lenne. Ő csak egy nyomorék! Egy testi hibás, sánta, nyamvadt fiú. Nincs semmi értékes benne. Nem tűnik ki semmivel. De hogyan is tehetné? Hogy néz ki?
KALANDJAIM A MOSDÓBAN 2.

- Meleg vagy? Akkor szereted, ha farok van a szádban! Na, gyere szépen te kis szemtelen, szopjál le és akkor, esetleg elfelejtem a dolgot!- Gondolhatjátok! Egyből elöntött az izgalom! Soha rosszabb büntetést!

A pasas behúzott az egyik zárható, fehér ajtajú vécébe. Behajtott a sarokba, miközben végigjárta a tekintete az egész testemet.

- Szép izmosnak tűnsz! Vetkőzz le, anyaszült meztelenre! De. A kötényed az maradjon! Én akarom felhajtani, amikor megnézem mekkora a farkad!- Jézusom, szinte megszédültem. Nagyon felizgatott az, hogy ilyen lekezelően bánt velem.

Honlap-menü

...

Free Graphics

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Chu_Loveless Pictures, Images and Photos A mai napon itt járt: