Ael M. slash

Szombat, 2024-06-15, 2:42 AM

Üdvözöllek Vendég | RSS | Nyitólap | itt vedd meg az e-könyvem! | |

Tartalom típusa: Romantika
Mérete: 626 KB, 103 oldal
Terjesztő: Adamo Books
Elektronikus megjelenés éve: 2010
Nyomtathatóság: kinyomtatható

 

Az amerikai Telnea városában, már évszázadok óta dúl a harc, a fény gyermekei az angyal-faj, és a sötét démoni erők között. Az angyal-harcosok kemény, harcedzett férfiak, akik napról-napra kockára teszik az életüket, vérükben a harc és a tűz. Bhayst a gyönyörű szőke férfit, imádják a nők: emberek és angyalok egyaránt. Azon kívül, hogy a faj védelmezője alfa hím is, ami miatt állandóan hölgy társaságra van szüksége. Szinte minden nap mással van, egészen addig, amíg a sors az útjába nem vezérli Elenát, a meseszép és szenvedélyes ember - lányt.... Elena gyönyörű, okos és egy igaz férfi szerelméről ábrándozik, amikor egyik hajnalban besétál a házába az álom férfi. Igen ám, csakhogy a szőke óriás nem ember! A misztikum körül lengi őt.

Vajon a szerelem mindent legyőz? Azt is, ha két külön faj egyedei szeretnek egymásba?

A mű megnyitható és olvasható asztali számítógépen (PDF olvasó szoftverrel), PDA-telefonon (amennyiben arra telepítenek Mobipocket Reader szoftvert) és e-könyv olvasó készülékeken (Koobe, Sony Reader, BeBook, Kindle DX, stb.).


                                                                                 A könyv eredeti, ajánlója


Lea McKinnell: ANGYALHARCOSOK1.

AJÁNLÓ

SZERELMESEK

 

Az amerikai Telnea városában, már évszázadok óta dúl a harc, a fény gyermekei az angyalfaj, és a sötét démoni erők között. Az angyalharcosok kemény harcedzett férfiak, akik napról-napra kockára teszik az életüket, vérükben a harc és a láz. Bhayst a gyönyörű szőke férfit imádják a nők: emberek és fajtája béli angyalok egyaránt. Azon kívül, hogy a faj védelmezője alfa hím is, ami miatt állandóan szüksége van a kielégülésre. Szinte mindennap mással van, egészen addig, amíg a sors az útjába nem vezérli Elenát, a meseszép és szenvedélyes emberlányt....

Elena gyönyörű, okos, és egy igaz férfi szerelméről ábrándozik, amikor egyik hajnalban besétál a házába az álomférfi. Igen ám, csakhogy a szőke óriás nem ember. A misztikum körül lengi őt. Vajon a szerelem mindent legyőz? Azt is, ha két külön faj egyedei szeretnek egymásba?

VAJON A LEGÁDÁZABB HARCOSOKNAK IS VAN PROBLÉMÁJA?

HÁT PERSZE!

A GYÖNYÖRŰ MICHAEL, AKI A SAJÁT NEMÉT, A FÉRFIAKAT RÉSZESÍTI ELŐNYBEN, Ő IS BOLDOG LEHET? ÉS VAJON FHAIT, A KEGYETLEN, ÁDÁZ HARCOS MEG TUDJA NYITNI A SZÍVÉT, AMI MÁR ÉVSZÁZADOK ÓTA JÉGBE VAN FAGYVA, VAGY ELMENEKÜL? NA ÉS A TÖBBIEK, VELÜK MI LESZ? LÉPJ BE A FÉNYEK HÁZÁBA, NÉZZ KÖRÜL, ÉS FIGYELJ! ISMERD MEG MINDEGYIKÜKET, MERÜLJ EL A MINDENNAPJAIKBAN, FÉLELMEIKBEN, ÉLD ÁT SZENVEDÉLYÜKET, ÉS TITKOS VÁGYAIKAT, LÉGY RÉSZESE TE IS A TÖRTÉNETNEK!


Honlap-menü

...

Free Graphics

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Chu_Loveless Pictures, Images and Photos A mai napon itt járt: