Ael M. slash

Szombat, 2024-06-15, 1:57 AM

Üdvözöllek Vendég | RSS | Nyitólap | TŰZEMBER- AJÁNLÓ | |

A történet tovább folytatódik!

Az őrzők, az emberi, és az angyalfaj vigyázói, érdekes és misztikus világába, pillanthatunk be, újra.Találkozhatunk, ismét a szereplőkkel, a harcos és ádáz, férfiakkal, és megtudhatjuk, hogyan alakul tovább a sorsuk, a küzdelmük, és elsősorban a szerelmi életük.
Be tud-e illeszkedni, Nick, az ember, az angyalok világába, hogyan éli meg, az élettársi kapcsolatát,  Michaellel az őrzővel? Vajon, hogyan alakul a sorsuk? Beleszól-e az istennő, az Ark, a homoszexuális kapcsolatba?Most, hogy a faj, a kihalás szélén áll, megengedi-e, hogy az egyik legerősebb géneket hordozó angyal, férfit szeressen?

És mi lesz Shennel, a legfiatalabb őrzővel? Alfa hímmé érik-e, végre ő is?
Ezekre a kérdésekre, MIND-MIND, VÁLASZT FOGTOK KAPNI, A TŰZEMBER, RÖVID KIS TÖRTÉNETÉBEN!!!

HAMAROSAN...

Az első részt megveheted itt:http://adamobooks.info/angyal__harcosok_iresz.html

Lea McKinnell


Nick most is őrülten kívánta a másikat, éppen ezért Michael formás száját vette célba, hiszen mindennél jobban imádta, ezeket az ajkakat. A legszebb, és legizgatóbb volt, amit valaha is érintett, egész nap tudta volna csókolni, ahogy a másik is őt, mintha, csak fel akarnák egymást falni. Nick, néha már bűnnek érezte az egész kapcsolatukat, bűnösen szenvedélyesnek. Nem azért, mert mindketten férfiak, már azt elfogadta rég ott a kórházban, hiszen a szíve és a teste nem hagyott, más választást, azonban az elsöprő erejű és őrült izzás, még mindig megdöbbentette.

Nick szenvedélyesen letépte magáról a fekete ingét, túlságosan remegtek az ujjai a gombok kinyitásához. Bronzos mellkasán, aranylóan göndörödött a szőr, és a szerelme egy pillanatig sem tudott neki ellenállni, egyből belecsókolt a két melle közé, majd a mellbimbókon járatta  a nyelvét.
Nick hátrahajtott fejjel térdelt, és így élvezte a kényeztetést, szeretője  forró kis tüzeket gyújtott, az egész felsőtestén. Michael brutálisan jó szertő volt, ahogy Nick is. A két férfi szeretkezései, pedig az ősrobbanás erejét hordozták magukban, és most, igazán szükségük volt erre az érzésre!
Michael szürke felsőjét együtt rángatták le, egyikük sem sajnálta, hogy több helyen is elszakadt.
A boldogság mindkettejüket átjárta, amikor meztelen felsőtestük erőteljesen összesimult. Most Nicken volt a sor, a szája és nyelve, bejárta Michael egész mellkasát, még a lehelete is perzselt. Csókolt, mart és harapott. Michael mellbimbói már fájdalmasan és kőkeményen meredeztek a sok szívogatástól, de Nick nem állt le. Michael, csak kiszolgáltatottan zilált, szerelme minden porcikáját felgyújtotta, őrjítően kívánták egymást. Hogyan is tudnának egymás nélkül létezni!
Persze Nick, szeretkezni akart Michaellal.
Itt, és most.

Honlap-menü

...

Free Graphics

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Chu_Loveless Pictures, Images and Photos A mai napon itt járt: